Inainte de toate, suntem OAMENI…

14 FLORIN RACOCI - PrezentatorFLORIN RACOCI – sunt născut şi crescut la ţară, într-un sat mic şi cu oameni simpli. Acolo ascultam oamenii care cântau, fie că erau pe câmp, fie la “clacă”, fie la nunţi. Se cânta foarte mult, şi, poate de aici pasiunea mea pentru cântecul popular românesc. Îmi place foarte mult să filmez locurile deosebite pe unde ajung; îmi plac petrecerile şi să descopăr copiii talentaţi, pe care să-i ajut cu ce pot.

PETRICA CIOBANU

PETRICĂ CIOBANU – mi-am construit în timp, cu răbdare, propria personalitate artistică.  Drumul nu a fost uşor… Munca a fost continuă şi poate nu întotdeauna urmată de satisfacţii. Am fost mereu îndrăgostit de cântecul popular, cu dorinţa de a convinge că, muzica tradiţională românescă este darul cel mai de preţ al nostru, al românilor.

 

UN PRIM REZULTAT AL MUNCII NOASTRE ESTE…

In speranta ca v-am convins sa ne vizitati constant, vom reveni mereu cu imagini, înregistrări şi prezentarea faptelor de suflet ce le savarsim cu drag pentru cei din jur.

DOR VLĂSCEAN

Reclame

1 Comment »

  1. 1
    liliana Says:

    Va felicit pe amandoi pentru tot ceea ce faceti si va astept cat mai curand cu alte noutati si de ce nu,chiar la un spectacol pe aici,prin zona noastra!Mult succes pe viitor si multa bafta! Cu drag si respect, Liliana.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: