Un concert pentru toate gusturile la Nürnberg

Conceput ca un amplu eveniment  artistic şi cultural – de catre  de Platforma Culturală Aşii Români – evenimentul s-a bucurat de un real interes din partea românilor care trăiesc în zona Nürnberg.
Programul concertului a fost conceput astfel încât să satisfacă toate gusturile. Spectacolul i-a avut ca amfitrioni de Florin Racoci care a asigurat prezentarea în limba română şi Berthold Staicu care s-a adresat invitaţilor în limba germană. Caracterul intercultural al manifestării a fost asigurat prin participarea unor formaţii de muzică din Germania, precum : „Acord”, Silver Star”, „Consolare” care au reuşit să creeaze o simfonie a genurilor muzicale româneşti şi internaţionale şi au încântat publicul cu clipe  de desfătare artistică şi împlinire sufletească.
Este inutil să amintim că momentele de încântare muzicală susţinute de Mihai Trăistariu au constituit cheia de boltă a întregii manifestări. De neuitat sunt şi clipele de bună dispoziţie create de Florin Racoci care a ridicat sala în picioare şi a invitat publicul să danseze pe ritm de cântec popular românesc.
Programul concertului a fost conceput astfel încât să satisfacă toate gusturile. Spectacolul i-a avut ca amfitrioni de Florin Racoci care a asigurat prezentarea în limba română şi Berthold Staicu care s-a adresat invitaţilor în limba germană.
Cu bucurie s-a vorbit si despre IHTIS, care a daruit centrului cultural un numar de carti.

Sursa Agentia de Presa  ASII ROMANI.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: